5 Mayıs 2016 Perşembe

Kuzenim Zehra ile ateşli hikaye

Hepinize merhaba, siz değerli takipçilere bugün Kuzenim Zehra ile nasıl analdan sikiştiğimizi anlatacağım. Adım Zeki 20 yaşında oldukça yakışıklı ve çok abaza bir kişiyim. Yaşadığımız seks hikayesi yanılmıyorsam 3 yıl kadar önce yaşandı. Seksin ne olduğunu ögrendiğimden beri Kuzenim Zehra ile seks yapmayı düşlüyordum. Çok seksi memeleri ile beni delirtiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam Cumaydı. Hep yaptığı gibi seksi sütyeniyle içerde dolanıyordu. Bu durum Her zaman olduğu gibi sikimi kaldırmaya yeterli olmuştu. Şahlanan ufaklığı göstermemek de çaba sarf ediyordum. Bir çırpıda odama gidip Kuzenim Zehra hayaliyle mastürbasyon yaptım. Am isteğiyle deliriyordum. Gözümü karartmıştım.

Kuzenim Zehra niyeti bozdurtmuştu bana. Cebren çok seksi götüne sahip olacaktım. Kararı vermiştim. O istemese bile tecavüz edecektim. Kuzenim Zehra her şekilde sikimi tadacaktı. Mutfağa yanına vardım. Üstünde kırmızı seksi çok sik kaldırıcı bir yelek giymişti. Üstüne doğru yanaştım. Belli etmeden elimi memelerine değdirdim. Hareketimi anlamamıştı. 5 dakika olmamıştı bile. Kuzenim Zehra ile gülerek tartışmaya başlamıştık. Önce ben altta kalmıştım. Daha sonra farkettirmeden vücudunun üzerine çıktım. Üzerinde sikimi dayamıştım. Kuzenim Zehra ve amı artık altımdaydı. Dayama işini abarttım. Sikişiyor gibiydik. Sikimin kalktığını anlamıştı. Kurtulmaya niyet etti. Kurtuluşu yoktu. Kaçmaya çalıştı. Elimi memelerine götürdüm. Sütyenini zorluyordum. Zeki sikme beni çığlıkları atıyordu. Artık geri dönemezdim. Üstündekileri sıyırdığımda bir tek sarı dantelli iç çamaşarıyla kalmıştı. Memelerini yalamaya çalışıyordum. Debelenirken aşırı seks dolu gözüküyordu. Amını okşadıkça az da olsa sakinlemişti. Amını parmaklıyordum. Sikimi boğazına uzattım. Zorla yalatıyordum. Sonraları o da mutlu olmaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. Siktiğimden beri her zaman sevişiyoruz.




1 yorum:

  1. slm batuhan ben istanbuldan 0531 880 14 71 ateşli mutsuz EVLİ BEKAR DUL BAYANLAR aldatmayi merakediyosan ara tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var mutsuzsan ara erkekler gaylar top aramasin

    YanıtlaSil