6 Mayıs 2016 Cuma

Türbanlı Ablam Ela ile sikişimiz

Selam gençler, sizlere şimdi Türbanlı Ablam Ela ile nasıl seks yaptığımı açıklayacağım. Benim adım Ahmet 30 yaşında çok sikici ve sapık bir erkeğim. Bu erotik hikaye tam olarak 6 sene evvel gerçekleşti. Yıllarca Türbanlı Ablam Ela ile seks yapmayı düşlüyordum. Çok seksi memeleri ile beni delirtiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam Çarşambaydı. Hep yaptığı gibi azdırıcı elbisesiyle evde dolaşıyordu. Bu hareketleri Her zaman olduğu gibi sikimi harekete geçirmeye neden olmuştu. Şahlanan yarrağımı göstermemek de güçlük çekiyordum. Bir çırpıda tuvalete giderek Türbanlı Ablam Ela hayaliyle 31 çektim. Am düşüncesiyle doluydum. Gözümü karartmıştım.

Türbanlı Ablam Ela çok kötü etmişti beni. İstemese de mükemmel memelerine koyacaktım. Kafaya Koymuştum. O istemese bile tecavüz edecektim. Türbanlı Ablam Ela her halükarda benim olacaktı. Odaya bulunduğu yere vardım. Üzerinde yeşil içini gösteren çok azdırıcı bir hırka giymişti. Yakınına yaklaştım. Sakince elimi memelerine sürttüm. İlk başta hissetmemişti. 10 dakika kadar geçmişti. Türbanlı Ablam Ela ile gülerek tartışmaya başlamıştık. Başlarda yeniliyor gibi yapmıştım. Daha sonra sessizce üstüne çıktım. Sürtmeye başlamıştım. Türbanlı Ablam Ela ve götü çok yakınımdaydı. İçice abanmıştım. Sikişiyor gibiydik. Onu sikeceğimi farketmişti. Altımdan kalkmaya çabaladı. Kurtuluşu yoktu. Bana vurmaya çalıştı. Memelerini sıktım. Üstündekileri yırtmaya başladım. Ahmet yapma çığlıkları atıyordu. Tabi ki dinlemiyordum. Sütyenini çıkardığımda yalnızca kırmızı tangasıyla kalmıştı. Memelerini yalamaya çalışıyordum. Altımda çok seksi bir biçimdeydi. Memelerini yaladıkça biraz rahatlamıştı. Kadınlığını parmaklıyordum. Sikimi boğazına uzattım. Zorlayarak yalatıyordum. Bir süre ikimiz de zevk almaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. Siktiğimden beri her gün sevişiyoruz.




1 yorum:

  1. slm batuhan ben istanbuldan 0531 880 14 71 ateşli mutsuz EVLİ BEKAR DUL BAYANLAR aldatmayi merakediyosan ara tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var mutsuzsan ara erkekler gaylar top aramasin

    YanıtlaSil