2 Mayıs 2016 Pazartesi

Türbanlı Ablam Gamze tecavüz hikayesi

Selam gençler, siz değerli takipçilere şimdi Türbanlı Ablam Gamze ile ne şekilde sikiştiğimi açıklayacağım. Benim adım Hasan Hüseyin 18 yaşında seksi bakışlı ve sapık bir kişiyim. Yaşadığım sikiş yanılmıyorsam 3 yıl kadar önce yaşandı. Hep Türbanlı Ablam Gamze ile beraber olmayı istiyordum. Devasa bacakları ile beni sik diye bağırıyordu vücudu. Günlerden Perşembeydi. Her zamanki gibi içini gösteren eteğiyle evde geziniyordu. Bu durum Her zaman olduğu gibi sikimi kaldırmaya yetmişti. Kocaman olan sikimi göstermemek de güçlük çekiyordum. Bir çırpıda banyoya giderek Türbanlı Ablam Gamze hayaliyle mastürbasyon yaptım. Seks düşüncesiyle yanıp tutuşuyordum. Gözüm Dönmüştü.

Türbanlı Ablam Gamze çok kötü etmişti beni. Cebren çok seksi götüne sahip olacaktım. Niyeti bozmuştum. İsteyerek vermezse zorla sahip olacaktım. Türbanlı Ablam Gamze her şekilde sikimi tadacaktı. Mutfağa yakınına gittim. Üstünde sarı ateşli fazla azdırıcı bir hırka bulunuyordu. Yanına doğru yaklaştım. Belli etmeden bacağımı götüne sürttüm. İlk başta hissetmemişti. 5 dakika kadar geçmişti. Türbanlı Ablam Gamze ile şaka bahanesiyle güreşmeye başlamıştık. Başlarda çok kuvvet göstermedim. Daha sonra yavaşça vücudunun üzerine yer değiştirdik. Sürtmeye başlamıştım. Türbanlı Ablam Gamze ve amı benim olacaktı. Üstüne doğru yüklendim iyice. Sanki sikiyordum. Sikimin kalktığını farketmişti. Altımdan kalkmaya niyet etti. Ne olursa olsun sikecektim. Altımda debelenmeye çabaladı. Götünü okşadım. Sütyenini zorluyordum. Hasan Hüseyin sikme beni diye yalvarıyordu. Tabi ki dinlemiyordum. Elbiselerini soyduğumda sadece sarı dantelli iç çamaşarıyla duruyordu. Göğüslerini öpmeye çalışıyordum. Debelenirken aşırı seks dolu bir biçimdeydi. Memelerini öptükçe bir nebze sakinlemişti. Göt deliğini yalıyordum. Sikimi diline uzattım. Zorlayarak ağzına verdim. Biraz sonra o da zevk almaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. Siktiğimden beri düzenli olarak sikiyorum.




1 yorum:

  1. slm batuhan ben istanbuldan numaram 0531 880 14 71 ateşli azgın EVLİ BEKAR DUL mutsuz yannız BAYANLAR arayın tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var

    YanıtlaSil