2 Nisan 2016 Cumartesi

Ablam Ayris götten sikişim

Selam gençler, siz değerli takipçilere bugün Ablam Ayris ile çok zevkli bir şekilde seks yaptığımı bahsedeceğim. Benim adım Mustafa 16 yaşında çok seksi ve sapık bir erkeğim. Yaşadığımız erotik hikaye yaklaşık 3 yıl evvel yaşandı. Kendimi bildim bileli Ablam Ayris ile seks yapmayı düşlüyordum. Mükemmel bacakları ile sikimi kaldırıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam Perşembeydi. Her zamanki gibi seksi sütyeniyle içerde dolaşıyordu. Bu durum Hep yaptığı gibi sikimi kaldırmaya yetmişti. Şahlanan ufaklığı göstermemek de çaba sarf ediyordum. Bir çırpıda tuvalete varıp Ablam Ayris hayaliyle 31 çektim. Am isteğiyle doluydum. Gözüm Dönmüştü.

Ablam Ayris fena azdırmıştı. Zorla mükemmel memelerine koyacaktım. Kararı vermiştim. İsteyerek vermezse zorla sikecektim. Ablam Ayris her şekilde sikimi tadacaktı. Mutfağa yakınına vardım. Üstünde yeşil ateşli fazla güzel bir yelek bulunuyordu. Üstüne doğru yanaştım. Fark ettirmeden elimi memelerine sürttüm. Hareketimi anlamamıştı. 10 dakika kadar geçmişti. Ablam Ayris ile gülerek boğuşmaya karar vermiştim. Önce çok kuvvet göstermedim. Sonlara doğru sessizce üstüne çıktım. Sikimi amına yasladım. Ablam Ayris ve amı benim olacaktı. İçice abanmıştım. Resmen sikiyordum. Onu sikeceğimi farketmişti. Oyunu bırakmaya çabaladı. Ne olursa olsun sikecektim. Kaçmaya çalıştı. Memelerini sıktım. Üstündekileri yırtmaya başladım. Mustafa sikme beni diye yalvarıyordu. Artık geri dönemezdim. Sütyenini soyduğumda sadece kırmızı tangasıyla kalmıştı. Memelerini öpmeye başlamıştım. Çırpınırken çok sikilmelik gözüküyordu. Amını okşadıkça biraz kendini bırakmıştı. Amını parmaklıyordum. Sikimi boğazına götürdüm. Zorla sakso çektiriyordum. Bir süre o da zevk almaya başlamıştı. mutlu olmaya başlamıştı. O günden beridüzenli olarak sevişiyoruz.




1 yorum:

  1. slm batuhan ben istanbuldan numaram 0531 880 14 71 ateşli azgın EVLİ BEKAR DUL mutsuz yannız BAYANLAR arayın tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var

    YanıtlaSil