1 Nisan 2016 Cuma

Türbanlı Baldızım Nevra ile seks hikayemiz

Hepinize merhaba, siz değerli takipçilere bugün Türbanlı Baldızım Nevra ile nasıl analdan sikiştiğimizi bahsedeceğim. Ben Faruk 29 yaşında seksi bakışlı ve çok abaza bir erkeğim. Yaşadığım göt sikişi yanılmıyorsam 2 yıl kadar önce gerçekleşti. Uzun zamandır Türbanlı Baldızım Nevra ile doyasıya sikişmeyi arzuluyordum. Harika bacakları ile beni azdırıyordu. Sikiştiğimiz gün Perşembeydi. Yine azdırıcı sütyeniyle odamda dolaşıyordu. Bu hareketleri Hep yaptığı gibi sikimi kaldırmaya neden olmuştu. Ayaklanan yarrağımı pantolonda tutmak da zorlanıyordum. Hızlıca banyoya varıp Türbanlı Baldızım Nevra hayaliyle mastürbasyon yaptım. Am isteğiyle yanıp tutuşuyordum. Azgınlıktan deliye dönmüştüm.

Türbanlı Baldızım Nevra çok kötü etmişti beni. Zorla mükemmel amına koyacaktım. Kafaya Koymuştum. İsteyerek vermezse zorla sikecektim. Türbanlı Baldızım Nevra her halükarda sikimi tadacaktı. Mutfağa yakınına geçtim. Üzerinde sarı ateşli çooook sik kaldırıcı bir yelek bulunuyordu. Yakınına yaklaştım. Sakince elimi götüne değdirdim. İlk hareketimde anlamamıştı. 10 dakika geçmiş ya da geçmemişti. Türbanlı Baldızım Nevra ile şaka yollu tartışmaya çabalamaya başladım. İlk olarak çok kuvvet göstermedim. Sonra yavaşça üstüne çıktım. Sürtmeye başlamıştım. Türbanlı Baldızım Nevra ve götü artık altımdaydı. İçice abanmıştım. Sanki sikiyordum. Yaptığımı hissetmişti. Altımdan kalkmaya çabaladı. Gözümü karartmıştım. Kaçmaya çabaladı. Götünü okşadım. Üstündekileri yırtmaya başladım. Faruk sikme beni diyerek ağlıyordu. Tabi ki dinlemiyordum. Üstündekileri soyduğumda yalnızca pembe kilotuyla duruyordu. Boynunu ısırmaya çalışıyordum. Altımda çok seks dolu şekildeydi. Boynunu öptükçe bir nebze kendini bırakmıştı. Göt deliğini okşuyordum. Ufaklığı diline götürdüm. Zorlayarak ağzına verdim. Sonraları kendisi de zevk almaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. Siktiğimden beri düzenli olarak sevişiyoruz.




1 yorum:

  1. slm batuhan ben istanbuldan numaram 0531 880 14 71 ateşli azgın EVLİ BEKAR DUL mutsuz yannız BAYANLAR arayın tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var

    YanıtlaSil