17 Mayıs 2015 Pazar

Türbanlı Ablam Ferda ile sikişimiz

Selam gençler, siz değerli takipçilere bugün Türbanlı Ablam Ferda ile ne şekilde sikiştiğimi anlatacağım. Benim adım Zeki 20 yaşında seks dolu ve sapık bir erkeğim. Bu olay seks yaklaşık 4 yıl kadar önce yaşandı. Kendimi bildim bileli Türbanlı Ablam Ferda ile beraber olmayı düşlüyordum. Çok seksi götü ile beni azdırıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam Pazardı. Her zamanki gibi seksi elbisesiyle mutfakta dolanıyordu. Bu görüntü Her zamanki gibi beni azdırmaya neden olmuştu. Şahlanan sikimi pantolonda tutmak da çaba sarf ediyordum. Koşarak odama varıp Türbanlı Ablam Ferda hayaliyle 31 çektim. Göt isteğiyle doluydum. Azgınlıktan deliye dönmüştüm.

Türbanlı Ablam Ferda çok kötü etmişti beni. İstemese de mükemmel amına sahip olacaktım. Kafaya Koymuştum. İsteyerek vermezse tecavüz edecektim. Türbanlı Ablam Ferda her şekilde siktiğim kızlar kervanına katılacaktı. Odaya yanına vardım. Üstünde yeşil seksi çooook güzel bir blüz giymişti. Üstüne doğru yanaştım. Sakince bacağımı götüne dokundurdum. Hareketimi hissetmemişti. 5 dakika olmamıştı bile. Türbanlı Ablam Ferda ile şaka yollu güreşmeye karar vermiştim. Önce yeniliyor gibi yapmıştım. Sonlara doğru farkettirmeden vücudunun üzerine geçtim Sikimi amına yasladım. Türbanlı Ablam Ferda ve götü artık altımdaydı. Dayama işini abarttım. Sanki sikiyordum. Sikimin kalktığını hissetmişti. Oyunu bırakmaya niyet etti. Kurtuluşu yoktu. Altımda debelenmeye çalıştı. Memelerini sıktım. Üstündekileri yırtmaya başladım. Zeki sikme beni çığlıkları atıyordu. Dediklerini umursamıyordum. Üstündekileri çıkardığımda yalnızca kırmızı dantelli iç çamaşarıyla altımda debeleniyordu. Boynunu öpmeye çalışıyordum. Çırpınırken aşırı sikilmelik gözüküyordu. Boynunu yaladıkça az da olsa rahatlamıştı. Göt deliğini yalıyordum. Sikimi diline verdim. Zorlayarak ağzına verdim. Bir süre ikimiz de zevk almaya başlamıştı. mutlu olmaya başlamıştı. İlk sikişmemizden beri düzenli olarak sikişiyoruz.




2 yorum:

  1. BEN OKAN-531-619-12-65-İSTANBULDA CİDDİ REEL GÜRÜŞMEK İSTİYEN 30 VE 50 YAŞ ARASI EVLİ DUL KİLOLU ŞİŞMAN TOMBUL MATURE MİLF OLGUN BAYANLARI BEKLERİM BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART 05316191265 NO ÖZELE AÇIK TERCİHİM İSTANBUL
    NOT:TEKİM 30 VE 50 YAŞ ARASI EVLİÇİFTLERE DENEYİMLİ AKTİF OLARAK EŞLİK EDERİM 531 619 12 65 NO ÖZELE AÇIK GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ LÜTFEN CİDDİ GÜRÜŞMEK İSTİYENLER ARASIN (GEY VE PASİFLER RAHATSIZ ETMESİNLER)
    SAYGILARIMLA OKAN BEN
    5316191265 NO ÖZELE AÇIK okan5316191265ist@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar ben efe ist dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki?? hele o kisi ile sohbet ederken zamanin nasil gectigini bile anliyamiyorsaniz.. ben böyle birimiyim? sana bagli bu eger sicakkanli neseli gülmeyi güldürmeyi seven biri isen bence denemeye deger pisman olmucaksin 0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil