11 Mayıs 2015 Pazartesi

Türbanlı Teyzemin Kızı Ela götten sikişim

Selam gençler, size bu yazımda Türbanlı Teyzemin Kızı Ela ile ne şekilde seks yaptığımı açıklayacağım. Ben Mustafa 22 yaşında seks dolu ve sapık bir erkeğim. Bu unutulmaz erotik hikaye yaklaşık 2 yıl evvel gerçekleşti. Yıllarca Türbanlı Teyzemin Kızı Ela ile beraber olmayı arzuluyordum. Çok seksi memeleri ile sikimi kaldırıyordu. Günlerden Cumartesiydi. Her zamanki gibi içini gösteren eteğiyle evde geziniyordu. Bu hareketleri Hep yaptığı gibi sikimi harekete geçirmeye yetmişti. Kocaman olan sikimi göstermemek de güçlük çekiyordum. Bir çırpıda odama gidip Türbanlı Teyzemin Kızı Ela hayaliyle çavuşu devirdim. Am arzusuyla doluydum. Gözümü karartmıştım.

Türbanlı Teyzemin Kızı Ela niyeti bozdurtmuştu bana. İstemese de harika memelerine sikimi sokacaktım. Kafaya Koymuştum. Rızasıyla olmazsa zorla sikecektim. Türbanlı Teyzemin Kızı Ela ne olursa olsun siktiğim kızlar kervanına katılacaktı. Salona bulunduğu yere vardım. Üzerinde sarı seksi fazla azdırıcı bir blüz bulunuyordu. Yakınına yanaştım. Sakince elimi götüne sürttüm. İlk başta fark etmemişti. Yarım saat geçmiş ya da geçmemişti. Türbanlı Teyzemin Kızı Ela ile şaka bahanesiyle boğuşmaya çabalamaya başladım. Önce ben altta kalmıştım. Daha sonra farkettirmeden üstüne yer değiştirdik. Üzerinde sikimi dayamıştım. Türbanlı Teyzemin Kızı Ela ve amı çok yakınımdaydı. Dayama işini abarttım. Resmen sikiyordum. Onu sikeceğimi anlamıştı. Altımdan kalkmaya çabaladı. Kurtuluşu yoktu. Kaçmaya niyet etti. Götünü okşadım. Sütyenini zorluyordum. Mustafa etme diye yalvarıyordu. Dediklerini umursamıyordum. Elbiselerini sıyırdığımda yalnızca sarı kilotuyla altımda debeleniyordu. Memelerini yalamaya çalışıyordum. Çırpınırken tam seksi gözüküyordu. Boynunu okşadıkça az da olsa sakinlemişti. Kadınlığını okşuyordum. Ufaklığı diline uzattım. İstemese de yalatıyordum. Sonraları ikimiz de mutlu olmaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. O günden beriher zaman sikiyorum.




2 yorum:

  1. BEN OKAN-531-619-12-65-İSTANBULDA CİDDİ REEL GÜRÜŞMEK İSTİYEN 30 VE 50 YAŞ ARASI EVLİ DUL KİLOLU ŞİŞMAN TOMBUL MATURE MİLF OLGUN BAYANLARI BEKLERİM BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART 05316191265 NO ÖZELE AÇIK TERCİHİM İSTANBUL
    NOT:TEKİM 30 VE 50 YAŞ ARASI EVLİÇİFTLERE DENEYİMLİ AKTİF OLARAK EŞLİK EDERİM 531 619 12 65 NO ÖZELE AÇIK GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ LÜTFEN CİDDİ GÜRÜŞMEK İSTİYENLER ARASIN (GEY VE PASİFLER RAHATSIZ ETMESİNLER)
    SAYGILARIMLA OKAN BEN
    5316191265 NO ÖZELE AÇIK okan5316191265ist@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar ben efe ist dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki?? hele o kisi ile sohbet ederken zamanin nasil gectigini bile anliyamiyorsaniz.. ben böyle birimiyim? sana bagli bu eger sicakkanli neseli gülmeyi güldürmeyi seven biri isen bence denemeye deger pisman olmucaksin 0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil