27 Mayıs 2015 Çarşamba

Türbanlı Kuzenim Begüm ile ateşli hikaye

Selam gençler, size bu yazımda Türbanlı Kuzenim Begüm ile ne şekilde sikiştiğimi açıklayacağım. Benim adım Abdullah 29 yaşında çok seksi ve çok abaza bir kişiyim. Unutamadığım bu seks tam olarak 4 sene önce yaşandı. Hep Türbanlı Kuzenim Begüm ile doyasıya sikişmeyi istiyordum. Mükemmel kalçası ile beni azdırıyordu. Sikiştiğimiz gün Pazartesiydi. Yine içini gösteren sütyeniyle içerde geziniyordu. Bu hareketleri Yine sikimi harekete geçirmeye yeterli olmuştu. Harekete geçen sikimi göstermemek de zorlanıyordum. Koşarak banyoya varıp Türbanlı Kuzenim Begüm hayaliyle 31 çektim. Sikiş isteğiyle yanıp tutuşuyordum. Azgınlıktan deliye dönmüştüm.

Türbanlı Kuzenim Begüm niyeti bozdurtmuştu bana. Cebren çok seksi amına koyacaktım. Niyeti bozmuştum. İsteyerek vermezse tecavüz edecektim. Türbanlı Kuzenim Begüm ne olursa olsun benim olacaktı. Odaya yanına geçtim. Üstünde yeşil ateşli çooook güzel bir yelek vardı. Yakınına yanaştım. Sakince bacağımı götüne değdirdim. İlk başta anlamamıştı. 5 dakika kadar geçmişti. Türbanlı Kuzenim Begüm ile gülerek boğuşmaya başlamıştık. İlk olarak yeniliyor gibi yapmıştım. Sonra farkettirmeden üstüne yer değiştirdik. Üzerinde sikimi dayamıştım. Türbanlı Kuzenim Begüm ve götü artık altımdaydı. Üstüne doğru yüklendim iyice. Resmen sikiyordum. Yaptığımı anlamıştı. Altımdan kalkmaya niyet etti. Gözümü karartmıştım. Kaçmaya niyet etti. Memelerini sıktım. Elbisesini çıkartmaya başladım. Abdullah sikme beni diye yalvarıyordu. Dediklerini umursamıyordum. Sütyenini sıyırdığımda sadece kırmızı kilotuyla altımda debeleniyordu. Memelerini öpmeye başlamıştım. Debelenirken tam seksi bir biçimdeydi. Memelerini öptükçe az da olsa kendini bırakmıştı. Amını okşuyordum. Sikimi boğazına götürdüm. Zorla yalatıyordum. Sonraları o da zevk almaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. İlk sikişmemizden beri düzenli olarak sikişiyoruz.




1 yorum:

  1. merhabalar ben efe ist dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki?? hele o kisi ile sohbet ederken zamanin nasil gectigini bile anliyamiyorsaniz.. ben böyle birimiyim? sana bagli bu eger sicakkanli neseli gülmeyi güldürmeyi seven biri isen bence denemeye deger pisman olmucaksin 0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil