28 Eylül 2015 Pazartesi

Öğretmenim Zeynep ile ateşli hikaye

Merhaba, size şimdi Öğretmenim Zeynep ile ne şekilde seks yaptığımı anlatacağım. Ben Zeki 25 yaşında oldukça yakışıklı ve çok abaza bir erkeğim. Bu olay anal seks yanılmıyorsam 3 yıl evvel yaşandı. Hep Öğretmenim Zeynep ile beraber olmayı hayalleri kuruyordum. Devasa memeleri ile beni sik diye bağırıyordu vücudu. Sikiştiğimiz gün Salıydı. Hep yaptığı gibi azdırıcı elbisesiyle odamda dolanıyordu. Bu hareketleri Yine beni azdırmaya yeterli olmuştu. Harekete geçen sikimi göstermemek de çaba sarf ediyordum. Hızlıca odama gidip Öğretmenim Zeynep hayaliyle mastürbasyon yaptım. Seks düşüncesiyle deliriyordum. Gözümü karartmıştım.

Öğretmenim Zeynep niyeti bozdurtmuştu bana. İstemese de harika götüne sikimi sokacaktım. Niyeti bozmuştum. İsteyerek vermezse zorla sikecektim. Öğretmenim Zeynep ne olursa olsun benim olacaktı. Odaya yanına geçtim. Üzerinde kırmızı seksi çooook sik kaldırıcı bir yelek bulunuyordu. Yakınına yanaştım. Belli etmeden bacağımı götüne sürttüm. İlk hareketimde hissetmemişti. Yarım saat geçmiş ya da geçmemişti. Öğretmenim Zeynep ile gülerek boğuşmaya çabalamaya başladım. İlk olarak ben altta kalmıştım. Sonra farkettirmeden vücudunun üzerine geçtim Sürtmeye başlamıştım. Öğretmenim Zeynep ve memeleri artık altımdaydı. Dayama işini abarttım. Resmen sikiyordum. Yaptığımı anlamıştı. Oyunu bırakmaya niyet etti. Kurtuluşu yoktu. Bana vurmaya çabaladı. Götünü okşadım. Üstündekileri yırtmaya başladım. Zeki yapma diye yalvarıyordu. Dediklerini umursamıyordum. Sütyenini çıkardığımda sadece kırmızı dantelli iç çamaşarıyla kalmıştı. Boynunu öpmeye çabalıyordum altımda kıvranırken. Debelenirken çok seks dolu gözüküyordu. Amını öptükçe az da olsa kendini bırakmıştı. Göt deliğini yalıyordum. Yarağımı diline verdim. Zorlayarak sakso çektiriyordum. Sonraları kendisi de zevk almaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. Siktiğimden beri her zaman sevişiyoruz.




1 yorum:

  1. Slm ben fırat 33 yaş da yim 177 boy esber balık etliyim her yerden de ariyablirsiniz kendini bilen bayanlar arasin efendi saygılı sevimli bayanla tanışmak istiyorum yakışıklı yim güzel olgun gec bayanlar titiz ve temiz bakımlı bayanlar arasin vasap da var maj da atabilirsiniz gizlilik önemli bayanlar ozelikleri telefonu da konuşulur bayanlar titiz ve temiz bakımlı bayanlar arasin sekse düşün olanlar bayanlar titiz bayanlar titiz bakımlı bayanlar titiz bakımlı bayanlar titiz bakımlı bayanlar titiz bakımlı bayanlar arasin lezbiyen de ariyablirsiniz kendini bilen bayanlar arasin efendi bayanlar arasin msj da atabilirsiniz bayanlar manisa her yerden de ariyablirsiniz kendini bilen bayanlar arasin efendi saygılı sevimli bayanla tanışmak istiyorum yakışıklı yim güzel olgun gec bayanlar arasin her türlü ozelik te var bayanlar ciddi bayanlar arasin msj da atabilirsiniz seksi bayanlar seven bayanlar arasin geç bayanlar arasin 0543 453 45 25

    YanıtlaSil