25 Eylül 2015 Cuma

Türbanlı Baldızım Ceyda ile ateşli hikaye

Hepinize merhaba, size şimdi Türbanlı Baldızım Ceyda ile nasıl seks yaptığımı açıklayacağım. Ben Abdullah 25 yaşında oldukça yakışıklı ve seks hikayeleri okumayı seven bir kişiyim. Unutamadığım bu göt sikişi yanılmıyorsam 6 yıl önce gerçekleşti. Sikim kalktığından itibaren Türbanlı Baldızım Ceyda ile seks yapmayı arzuluyordum. Mükemmel memeleri ile sikimi kaldırıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam Salıydı. Yine seksi elbisesiyle odamda dolaşıyordu. Bu durum Yine beni azdırmaya yeterli olmuştu. Kocaman olan yarrağımı saklamak da çaba sarf ediyordum. Hızlıca tuvalete gidip Türbanlı Baldızım Ceyda hayaliyle çavuşu devirdim. Göt isteğiyle yanıp tutuşuyordum. Gözümü karartmıştım.

Türbanlı Baldızım Ceyda fena azdırmıştı. Cebren mükemmel amına sikimi sokacaktım. Niyeti bozmuştum. Rızasıyla olmazsa zorla sikecektim. Türbanlı Baldızım Ceyda her şekilde siktiğim kızlar kervanına katılacaktı. Odaya bulunduğu yere vardım. Üstünde kırmızı içini gösteren fazla güzel bir yelek giymişti. Yakınına yanaştım. Belli etmeden bacağımı götüne dokundurdum. Hareketimi anlamamıştı. Yarım saat geçmiş ya da geçmemişti. Türbanlı Baldızım Ceyda ile şaka yollu boğuşmaya karar vermiştim. İlk olarak ben altta kalmıştım. Daha sonra sessizce üzerine geçtim Sikimi amına yasladım. Türbanlı Baldızım Ceyda ve memeleri çok yakınımdaydı. İçice abanmıştım. Sikişiyor gibiydik. Yaptığımı farketmişti. Kurtulmaya niyet etti. Kurtuluşu yoktu. Bana vurmaya niyet etti. Elimi memelerine götürdüm. Üstündekileri yırtmaya başladım. Abdullah yapma diyerek ağlıyordu. Dediklerini umursamıyordum. Üstündekileri çıkardığımda bir tek kırmızı kilotuyla altımda debeleniyordu. Boynunu ısırmaya çabalıyordum altımda kıvranırken. Altımda tam seksi gözüküyordu. Amını öptükçe az da olsa kendini bırakmıştı. Göt deliğini yalıyordum. Sikimi boğazına uzattım. İstemese de ağzına verdim. Bir süre kendisi de zevk almaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. Siktiğimden beri düzenli olarak sevişiyoruz.




1 yorum:

  1. Slm ben fırat 33 yaş da yim 177 boy esber balık etliyim her yerden de ariyablirsiniz kendini bilen bayanlar arasin efendi saygılı sevimli bayanla tanışmak istiyorum yakışıklı yim güzel olgun gec bayanlar titiz ve temiz bakımlı bayanlar arasin vasap da var maj da atabilirsiniz gizlilik önemli bayanlar ozelikleri telefonu da konuşulur bayanlar titiz ve temiz bakımlı bayanlar arasin sekse düşün olanlar bayanlar titiz bayanlar titiz bakımlı bayanlar titiz bakımlı bayanlar arasin lezbiyen de ariyablirsiniz kendini bilen bayanlar arasin efendi bayanlar arasin msj da atabilirsiniz bayanlar manisa her yerden de ariyablirsiniz kendini bilen bayanlar arasin efendi saygılı sevimli bayanla tanışmak istiyorum her türlü ozelik te var bayanlar ciddi bayanlar arasin msj da atabilirsiniz seksi seven bayanlar arasin geç bayanlar arasin her şeyi paylaşan bayanlar arasin efendi saygılı sevimli 0543 453 45 25

    YanıtlaSil