13 Mart 2016 Pazar

Türbanlı Teyzem Nilsu ile çok özel

Hepinize merhaba, sizlere bugün Türbanlı Teyzem Nilsu ile nasıl sikiştiğimi bahsedeceğim. Ben Feyzullah 21 yaşında seksi bakışlı ve seks hikayeleri okumayı seven bir erkeğim. Yaşadığımız seks hikayesi yanılmıyorsam 4 yıl kadar önce oldu. Hep Türbanlı Teyzem Nilsu ile beraber olmayı istiyordum. Harika götü ile beni azdırıyordu. Sikiştiğimiz gün Cumartesiydi. Her zamanki gibi içini gösteren eteğiyle içerde geziniyordu. Bu hareketleri Hep yaptığı gibi beni azdırmaya neden olmuştu. Şahlanan sikimi göstermemek de çaba sarf ediyordum. Bir çırpıda tuvalete gidip Türbanlı Teyzem Nilsu hayaliyle çavuşu devirdim. Sikiş düşüncesiyle deliriyordum. Gözüm Dönmüştü.

Türbanlı Teyzem Nilsu niyeti bozdurtmuştu bana. İstemese de mükemmel amına sahip olacaktım. Kararı vermiştim. Rızasıyla olmazsa zorla sikecektim. Türbanlı Teyzem Nilsu her halükarda benim olacaktı. Odaya yakınına gittim. Üstünde kırmızı içini gösteren fazla güzel bir blüz vardı. Üstüne doğru yaklaştım. Belli etmeden bacağımı götüne sürttüm. İlk başta anlamamıştı. Yarım saat kadar geçmişti. Türbanlı Teyzem Nilsu ile şaka yollu tartışmaya karar vermiştim. Önce yeniliyor gibi yapmıştım. Daha sonra sessizce üzerine geçtim Üzerinde sikimi dayamıştım. Türbanlı Teyzem Nilsu ve götü artık altımdaydı. Üstüne doğru yüklendim iyice. Resmen sikiyordum. Onu sikeceğimi farketmişti. Altımdan kalkmaya çabaladı. Kurtuluşu yoktu. Bana vurmaya çalıştı. Götünü okşadım. Sütyenini zorluyordum. Feyzullah sikme beni çığlıkları atıyordu. Tabi ki dinlemiyordum. Sütyenini soyduğumda sadece sarı kilotuyla duruyordu. Boynunu ısırmaya çabalıyordum altımda kıvranırken. Çırpınırken tam seks dolu bir biçimdeydi. Amını yaladıkça bir nebze sakinlemişti. Kadınlığını yalıyordum. Ufaklığı boğazına götürdüm. İstemese de ağzına verdim. Sonraları kendisi de zevk almaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. Siktiğimden beri düzenli olarak sikiyorum.




1 yorum:

  1. Merhaba Istanbul'dan Hayati ben 27 yaşında hafif esmer kişisel hijyenine çok önem veren slim fit vücut yapısına sahip kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen açık sözlü net bir erkeğim. Olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum saatlerce sevişip seks yapabilirim bir günde 6 defa ilişkiye girdiğimi bilirim. Gizliliğe aile kavramına çok dikkat ederim, benimle yaşanan benimle sır olarak kalır üçüncü bir ağızdan asla duyamazsınız özelimi paylaşmayı seven biri değilim emin olabilirsiniz buna, benimle tanışmak isteyen bayanlardan öncelikli ricam istanbul'da ikamet ediyor olmaları ve açık sözlü net olmaları, iyi bir dinleyiciyim sex partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın yalana asla teamül'üm yoktur. Benim sizin için hissettiklerim sizin de benim için hissettikleriniz başlangıçta çok önemlidir. Sex'e çok düşkünüm doyumsuzum kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama Bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Olgun ve mutsuz yalnız bayanlar şimdi kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler. 05456340433

    YanıtlaSil