11 Şubat 2016 Perşembe

Türbanlı Amcamın Kızı Sevilay ile çok özel

Selam gençler, siz değerli takipçilere şimdi Türbanlı Amcamın Kızı Sevilay ile nasıl analdan sikiştiğimizi bahsedeceğim. Adım Hasan Hüseyin 16 yaşında seksi bakışlı ve seks hikayeleri okumayı seven biriyim. Bu seks yanılmıyorsam 6 sene önce gerçekleşti. Sikim kalktığından itibaren Türbanlı Amcamın Kızı Sevilay ile beraber olmayı hayalleri kuruyordum. Mükemmel kalçası ile beni delirtiyordu. Günlerden Pazardı. Yine içini gösteren eteğiyle mutfakta dolanıyordu. Bu hareketleri Her zaman olduğu gibi beni azdırmaya yeterli olmuştu. Harekete geçen sikimi saklamak da zorlanıyordum. Hızlıca odama giderek Türbanlı Amcamın Kızı Sevilay hayaliyle 31 çektim. Seks isteğiyle doluydum. Azgınlıktan deliye dönmüştüm.

Türbanlı Amcamın Kızı Sevilay fena azdırmıştı. İstemese de harika amına sikimi sokacaktım. Niyeti bozmuştum. Rızasıyla olmazsa zorla sahip olacaktım. Türbanlı Amcamın Kızı Sevilay her halükarda siktiğim kızlar kervanına katılacaktı. Odaya bulunduğu yere vardım. Üstünde kırmızı seksi fazla azdırıcı bir hırka vardı. Yakınına yaklaştım. Sakince elimi götüne dokundurdum. İlk hareketimde fark etmemişti. 5 dakika kadar geçmişti. Türbanlı Amcamın Kızı Sevilay ile gülerek tartışmaya başlamıştık. Önce çok kuvvet göstermedim. Sonra sessizce üstüne geçtim Üzerinde sikimi dayamıştım. Türbanlı Amcamın Kızı Sevilay ve amı artık altımdaydı. İçice abanmıştım. Resmen sikiyordum. Yaptığımı farketmişti. Oyunu bırakmaya niyet etti. Gözümü karartmıştım. Kaçmaya niyet etti. Memelerini sıktım. Üstündekileri yırtmaya başladım. Hasan Hüseyin etme diye yalvarıyordu. Dediklerini umursamıyordum. Üstündekileri çıkardığımda sadece sarı tangasıyla altımda debeleniyordu. Göğüslerini yalamaya çabalıyordum altımda kıvranırken. Altımda aşırı seksi bir biçimdeydi. Boynunu yaladıkça bir nebze kendini bırakmıştı. Göt deliğini okşuyordum. Yarağımı diline götürdüm. Zorla sakso çektiriyordum. Bir süre ikimiz de mutlu olmaya başlamıştı. mutlu olmaya başlamıştı. O günden beriher gün sikişiyoruz.




1 yorum:

  1. BEN OKAN-531-619-12-65-İSTANBULDA CİDDİ REEL GÜRÜŞMEK İSTİYEN 30 VE 50 YAŞ ARASI EVLİ DUL KİLOLU ŞİŞMAN TOMBUL MATURE MİLF OLGUN BAYANLARI BEKLERİM BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART 05316191265 NO ÖZELE AÇIK TERCİHİM İSTANBUL
    NOT:TEKİM 30 VE 50 YAŞ ARASI EVLİÇİFTLERE DENEYİMLİ AKTİF OLARAK EŞLİK EDERİM 531 619 12 65 NO ÖZELE AÇIK GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ LÜTFEN CİDDİ GÜRÜŞMEK İSTİYENLER ARASIN (GEY VE PASİFLER RAHATSIZ ETMESİNLER)
    SAYGILARIMLA OKAN BEN
    5316191265 NO ÖZELE AÇIK okan5316191265ist@gmail.com

    YanıtlaSil