20 Ekim 2015 Salı

Türbanlı Kardeşim Asuman ile sikiş

Hepinize merhaba, sizlere bugün Türbanlı Kardeşim Asuman ile ne şekilde analdan sikiştiğimizi bahsedeceğim. Adım Mehmet 18 yaşında seksi bakışlı ve çok abaza bir erkeğim. Unutamadığım bu erotik hikaye yanılmıyorsam 3 sene evvel gerçekleşti. Sikim kalktığından itibaren Türbanlı Kardeşim Asuman ile beraber olmayı arzuluyordum. Harika kalçası ile sikimi kaldırıyordu. Günlerden Perşembeydi. Hep yaptığı gibi içini gösteren sütyeniyle odamda geziniyordu. Bu görüntü Her zaman olduğu gibi beni azdırmaya yetmişti. Kocaman olan yarrağımı saklamak da güçlük çekiyordum. Hızlıca tuvalete varıp Türbanlı Kardeşim Asuman hayaliyle mastürbasyon yaptım. Seks arzusuyla yanıp tutuşuyordum. Gözüm Dönmüştü.

Türbanlı Kardeşim Asuman fena azdırmıştı. İstemese de harika götüne sahip olacaktım. Niyeti bozmuştum. Rızasıyla olmazsa zorla sahip olacaktım. Türbanlı Kardeşim Asuman her halükarda benim olacaktı. Mutfağa yakınına gittim. Üzerinde sarı seksi çok azdırıcı bir yelek vardı. Yanına doğru yanaştım. Sakince bacağımı götüne değdirdim. Hareketimi hissetmemişti. Yarım saat olmamıştı bile. Türbanlı Kardeşim Asuman ile şaka bahanesiyle güreşmeye başlamıştık. Önce yeniliyor gibi yapmıştım. Sonra sessizce üzerine geçtim Üzerinde sikimi dayamıştım. Türbanlı Kardeşim Asuman ve götü artık altımdaydı. İçice abanmıştım. Resmen sikiyordum. Sikimin kalktığını hissetmişti. Oyunu bırakmaya çalıştı. Gözümü karartmıştım. Altımda debelenmeye çabaladı. Memelerini sıktım. Sütyenini zorluyordum. Mehmet yapma diye yalvarıyordu. Dediklerini umursamıyordum. Elbiselerini soyduğumda bir tek pembe kilotuyla kalmıştı. Boynunu yalamaya çalışıyordum. Çırpınırken çok seks dolu bir biçimdeydi. Boynunu okşadıkça bir nebze kendini bırakmıştı. Göt deliğini parmaklıyordum. Sikimi boğazına uzattım. Zorla ağzına verdim. Biraz sonra ikimiz de zevk almaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. Siktiğimden beri düzenli olarak sevişiyoruz.




1 yorum:

  1. Slm ben fırat 33 yaş da yim 177 boy esber balık etliyim her yerden de ariyablirsiniz kendini bilen bayanlar arasin efendi saygılı sevimli bayanla tanışmak istiyorum yakışıklı yim güzel olgun gec bayanlar titiz ve temiz bakımlı bayanlar arasin vasap da var maj da atabilirsiniz gizlilik önemli bayanlar ozelikleri telefonu da konuşulur bayanlar titiz ve temiz bakımlı bayanlar arasin sekse düşün olanlar bayanlar titiz bayanlar titiz bakımlı bayanlar arasin lezbiyen de ariyablirsiniz kendini bilen bayanlar arasin efendi bayanlar arasin msj da atabilirsiniz bayanlar manisa her yerden de ariyablirsiniz kendini bilen bayanlar arasin efendi saygılı sevimli bayanla tanışmak istiyorum her türlü ozelik te var bayanlar ciddi bayanlar arasin msj da atabilirsiniz seksi seven bayanlar arasin geç bayanlar arasin her şeyi paylaşan bayanlar arasin efendi saygılı sevimli 0543 453 45 25

    YanıtlaSil