14 Ekim 2015 Çarşamba

Yeğenim Nazlı tecavüzüm

Merhaba, siz değerli takipçilere bu yazımda Yeğenim Nazlı ile nasıl sikiştiğimi açıklayacağım. Benim adım Alparslan 18 yaşında çok seksi ve çok abaza bir kişiyim. Unutamadığım bu erotik hikaye tam olarak 6 yıl evvel gerçekleşti. Seksin ne olduğunu ögrendiğimden beri Yeğenim Nazlı ile seks yapmayı hayalleri kuruyordum. Mükemmel kalçası ile sikimi kaldırıyordu. Günlerden Salıydı. Her zamanki gibi azdırıcı elbisesiyle odamda geziniyordu. Bu görüntü Her zaman olduğu gibi sikimi harekete geçirmeye yeterli olmuştu. Büyüyen yarrağımı pantolonda tutmak da zorlanıyordum. Koşarak odama gidip Yeğenim Nazlı hayaliyle çavuşu devirdim. Sikiş arzusuyla deliriyordum. Azgınlıktan deliye dönmüştüm.

Yeğenim Nazlı çok kötü etmişti beni. Zorla çok seksi götüne sahip olacaktım. Kafaya Koymuştum. İsteyerek vermezse zorla sahip olacaktım. Yeğenim Nazlı her şekilde siktiğim kızlar kervanına katılacaktı. Mutfağa yakınına vardım. Üstünde kırmızı seksi çooook azdırıcı bir hırka bulunuyordu. Üstüne doğru yaklaştım. Belli etmeden bacağımı götüne değdirdim. Hareketimi fark etmemişti. 5 dakika geçmiş ya da geçmemişti. Yeğenim Nazlı ile şaka yollu tartışmaya başlamıştık. Başlarda ben altta kalmıştım. Daha sonra sessizce üzerine çıktım. Sikimi amına yasladım. Yeğenim Nazlı ve memeleri artık altımdaydı. Dayama işini abarttım. Sanki sikiyordum. Yaptığımı anlamıştı. Oyunu bırakmaya çalıştı. Kurtuluşu yoktu. Bana vurmaya çalıştı. Elimi memelerine götürdüm. Sütyenini zorluyordum. Alparslan sikme beni diyerek ağlıyordu. Artık geri dönemezdim. Elbiselerini sıyırdığımda sadece pembe dantelli iç çamaşarıyla altımda debeleniyordu. Boynunu öpmeye çalışıyordum. Altımda çok sikilmelik şekildeydi. Amını öptükçe biraz rahatlamıştı. Kadınlığını yalıyordum. Ufaklığı ağzına uzattım. İstemese de ağzına verdim. Bir süre o da zevk almaya başlamıştı. mutlu olmaya başlamıştı. Siktiğimden beri düzenli olarak sevişiyoruz.




2 yorum:

  1. BEN OKAN 0531-619-12-65-İSTANBULDA (YAŞ 30 BOY 180 KİLO 80) CİDDİ REEL GÜRÜŞMEK İSTİYEN 30 VE 50 YAŞ ARASI EVLİ DUL KİLOLU ŞİŞMAN TOMBUL MUTSUZ OLGUN BAYANLARI BEKLERİM GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART BEŞYÜZOTUZBİR-ALTIYÜZONDOKUZ-ONİKİ-ATMIŞBEŞ NO ÖZELE AÇIK CİDDİ OLANLAR ARASIN
    okan5316191265ist@gmail.com
    NOT:TEKİM AKTİFİM EVLİÇİFTLERE DENEYİMLİ AKTİF OLARAK EŞLİK EDERİM 0531-619-12-65 NO ÖZELE AÇIK GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART BEŞYÜZOTUZBİR-ALTIYÜZONDOKUZ-ONİKİ-ATMIŞBEŞ LÜTFEN CİDDİ OLANLAR ARASIN TERCİHİM İSTANBUL (GEY VE PASİFLER ARAMASIN SİZLERDE RİCAM)
    okan5316191265ist@gmail.com
    SAYGILARIMLA OKAN BEN
    0531-619-12-65-NO ÖZELE AÇIK

    YanıtlaSil
  2. Slm ben fırat 33 yaş da yim 177 boy esber balık etliyim her yerden de ariyablirsiniz kendini bilen bayanlar arasin efendi saygılı sevimli bayanla tanışmak istiyorum yakışıklı yim güzel olgun gec bayanlar titiz ve temiz bakımlı bayanlar arasin vasap da var maj da atabilirsiniz gizlilik önemli bayanlar ozelikleri telefonu da konuşulur bayanlar titiz ve temiz bakımlı bayanlar arasin sekse düşün olanlar bayanlar titiz bayanlar titiz bakımlı bayanlar titiz bakımlı bayanlar titiz bakımlı bayanlar arasin sekse düşün olanlar bayanlar arasin lezbiyen de ariyablirsiniz kendini bilen bayanlar arasin efendi bayanlar arasin msj da atabilirsiniz bayanlar manisa her yerden de ariyablirsiniz kendini bilen bayanlar arasin efendi saygılı sevimli bayanla tanışmak istiyorum her türlü ozelik te var bayanlar ciddi bayanlar arasin msj da atabilirsiniz bayanlar her şeyi paylaşan bayanlar arasin efendi saygılı sevimli 0543 453 45 25

    YanıtlaSil