30 Temmuz 2015 Perşembe

Kardeşim Ayşe nasıl siktim

Selam gençler, size bugün Kardeşim Ayşe ile ne şekilde seks yaptığımı bahsedeceğim. Ben Faruk 17 yaşında kaslı ve seks hikayeleri okumayı seven biriyim. Bu göt sikişi tam olarak 2 yıl evvel oldu. Uzun zamandır Kardeşim Ayşe ile seks yapmayı arzuluyordum. Çok seksi bacakları ile sikimi kaldırıyordu. Günlerden Salıydı. Her zaman olduğu gibi azdırıcı eteğiyle mutfakta geziniyordu. Bu hareketleri Yine sikimi harekete geçirmeye neden olmuştu. Ayaklanan ufaklığı göstermemek de zorlanıyordum. Bir çırpıda banyoya varıp Kardeşim Ayşe hayaliyle mastürbasyon yaptım. Sikiş arzusuyla doluydum. Gözüm Dönmüştü.

Kardeşim Ayşe niyeti bozdurtmuştu bana. İstemese de çok seksi memelerine sahip olacaktım. Kararı vermiştim. O istemese bile zorla sahip olacaktım. Kardeşim Ayşe ne olursa olsun sikimi tadacaktı. Salona yanına geçtim. Üzerinde kırmızı ateşli çok azdırıcı bir yelek bulunuyordu. Üstüne doğru yanaştım. Sakince elimi memelerine dokundurdum. İlk başta hissetmemişti. 10 dakika kadar geçmişti. Kardeşim Ayşe ile gülerek güreşmeye karar vermiştim. Önce çok kuvvet göstermedim. Daha sonra sessizce vücudunun üzerine geçtim Sikimi amına yasladım. Kardeşim Ayşe ve götü çok yakınımdaydı. İçice abanmıştım. Resmen sikiyordum. Onu sikeceğimi farketmişti. Oyunu bırakmaya çabaladı. Ne olursa olsun sikecektim. Kaçmaya niyet etti. Elimi memelerine götürdüm. Üstündekileri yırtmaya başladım. Faruk yapma diyerek ağlıyordu. Artık geri dönemezdim. Sütyenini sıyırdığımda bir tek pembe tangasıyla altımda debeleniyordu. Memelerini öpmeye başlamıştım. Çırpınırken aşırı sikilmelik gözüküyordu. Amını öptükçe biraz rahatlamıştı. Amını parmaklıyordum. Yarağımı ağzına verdim. Zorlayarak ağzına verdim. Biraz sonra o da zevk almaya başlamıştı. mutlu olmaya başlamıştı. O günden beriher zaman sevişiyoruz.




2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. merhabalar ben efe ist dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki?? hele o kisi ile sohbet ederken zamanin nasil gectigini bile anliyamiyorsaniz.. ben böyle birimiyim? sana bagli bu eger sicakkanli neseli gülmeyi güldürmeyi seven biri isen bence denemeye deger pisman olmucaksin 0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil