3 Temmuz 2015 Cuma

Türbanlı Kankam Ferda ile seks hikayemiz

Selam gençler, size bu yazımda Türbanlı Kankam Ferda ile ne şekilde seks yaptığımı anlatacağım. Adım Hasan Hüseyin 28 yaşında seks dolu ve seks hikayeleri okumayı seven biriyim. Unutamadığım bu sikiş yaklaşık 7 yıl kadar önce yaşandı. Seksin ne olduğunu ögrendiğimden beri Türbanlı Kankam Ferda ile doyasıya sikişmeyi düşlüyordum. Devasa memeleri ile beni delirtiyordu. Sikiştiğimiz gün Pazartesiydi. Yine seksi elbisesiyle mutfakta geziniyordu. Bu durum Her zaman olduğu gibi beni azdırmaya neden olmuştu. Kocaman olan sikimi göstermemek de zorlanıyordum. Koşarak tuvalete giderek Türbanlı Kankam Ferda hayaliyle mastürbasyon yaptım. Göt arzusuyla doluydum. Azgınlıktan deliye dönmüştüm.

Türbanlı Kankam Ferda çok kötü etmişti beni. İstemese de mükemmel amına sahip olacaktım. Kararı vermiştim. Rızasıyla olmazsa tecavüz edecektim. Türbanlı Kankam Ferda her halükarda sikimi tadacaktı. Salona yakınına gittim. Üstünde sarı içini gösteren fazla azdırıcı bir blüz giymişti. Yakınına yanaştım. Sakince elimi götüne sürttüm. İlk hareketimde fark etmemişti. 5 dakika geçmiş ya da geçmemişti. Türbanlı Kankam Ferda ile şaka bahanesiyle boğuşmaya çabalamaya başladım. Başlarda çok kuvvet göstermedim. Daha sonra yavaşça vücudunun üzerine çıktım. Sürtmeye başlamıştım. Türbanlı Kankam Ferda ve memeleri benim olacaktı. İçice abanmıştım. Sanki sikiyordum. Yaptığımı farketmişti. Altımdan kalkmaya çalıştı. Ne olursa olsun sikecektim. Kaçmaya çalıştı. Memelerini sıktım. Üstündekileri yırtmaya başladım. Hasan Hüseyin etme diyerek ağlıyordu. Dediklerini umursamıyordum. Sütyenini çıkardığımda bir tek kırmızı tangasıyla altımda debeleniyordu. Memelerini ısırmaya çabalıyordum altımda kıvranırken. Debelenirken aşırı seks dolu gözüküyordu. Boynunu öptükçe biraz kendini bırakmıştı. Kadınlığını okşuyordum. Ufaklığı ağzına götürdüm. Zorla yalatıyordum. Bir süre o da zevk almaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. İlk sikişmemizden beri her zaman sikiyorum.




2 yorum:

  1. Mrb ben mert gaziantepden 0541 313 30 00 arayın bayanlar geri kalan herşeyi gel telefonda konuşalım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar ben efe ist dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki?? hele o kisi ile sohbet ederken zamanin nasil gectigini bile anliyamiyorsaniz.. ben böyle birimiyim? sana bagli bu eger sicakkanli neseli gülmeyi güldürmeyi seven biri isen bence denemeye deger pisman olmucaksin 0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil