1 Temmuz 2015 Çarşamba

Komşum Hatice nasıl siktim

Merhaba, size bugün Komşum Hatice ile nasıl sikiştiğimi anlatacağım. Ben Mustafa 16 yaşında seksi bakışlı ve sapık biriyim. Yaşadığımız erotik hikaye yanılmıyorsam 3 yıl önce gerçekleşti. Uzun zamandır Komşum Hatice ile doyasıya sikişmeyi hayalleri kuruyordum. Harika memeleri ile beni azdırıyordu. Günlerden Perşembeydi. Her zaman olduğu gibi azdırıcı sütyeniyle mutfakta dolanıyordu. Bu durum Her zaman olduğu gibi sikimi kaldırmaya yetmişti. Şahlanan ufaklığı pantolonda tutmak da güçlük çekiyordum. Koşarak banyoya varıp Komşum Hatice hayaliyle mastürbasyon yaptım. Seks arzusuyla deliriyordum. Azgınlıktan deliye dönmüştüm.

Komşum Hatice niyeti bozdurtmuştu bana. İstemese de mükemmel götüne sikimi sokacaktım. Kafaya Koymuştum. Rızasıyla olmazsa tecavüz edecektim. Komşum Hatice ne olursa olsun siktiğim kızlar kervanına katılacaktı. Mutfağa yanına vardım. Üstünde sarı seksi çok güzel bir yelek giymişti. Üstüne doğru yaklaştım. Fark ettirmeden elimi memelerine sürttüm. İlk başta hissetmemişti. 10 dakika geçmiş ya da geçmemişti. Komşum Hatice ile şaka yollu güreşmeye karar vermiştim. Başlarda çok kuvvet göstermedim. Sonlara doğru sessizce üstüne yer değiştirdik. Sikimi amına yasladım. Komşum Hatice ve memeleri artık altımdaydı. İçice abanmıştım. Sikişiyor gibiydik. Yaptığımı hissetmişti. Kurtulmaya çalıştı. Gözümü karartmıştım. Altımda debelenmeye çalıştı. Elimi memelerine götürdüm. Sütyenini zorluyordum. Mustafa yapma çığlıkları atıyordu. Dediklerini umursamıyordum. Elbiselerini sıyırdığımda sadece sarı kilotuyla altımda debeleniyordu. Boynunu öpmeye çalışıyordum. Altımda aşırı sikilmelik bir biçimdeydi. Memelerini öptükçe biraz rahatlamıştı. Göt deliğini parmaklıyordum. Sikimi boğazına götürdüm. İstemese de sakso çektiriyordum. Biraz sonra kendisi de zevk almaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. O günden beriher gün sevişiyoruz.




2 yorum:

  1. Mrb ben mert gaziantepden 0541 313 30 00 arayın bayanlar geri kalan herşeyi gel telefonda konuşalım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar ben efe ist dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki?? hele o kisi ile sohbet ederken zamanin nasil gectigini bile anliyamiyorsaniz.. ben böyle birimiyim? sana bagli bu eger sicakkanli neseli gülmeyi güldürmeyi seven biri isen bence denemeye deger pisman olmucaksin 0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil