14 Temmuz 2015 Salı

Yeğenim Fadime nasıl siktim

Merhaba, siz değerli takipçilere şimdi Yeğenim Fadime ile ne şekilde seks yaptığımı anlatacağım. Adım Mehmet 25 yaşında oldukça yakışıklı ve çok abaza bir kişiyim. Bu anal seks tam olarak 2 sene önce yaşandı. Kendimi bildim bileli Yeğenim Fadime ile beraber olmayı düşlüyordum. Mükemmel memeleri ile sikimi kaldırıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam Perşembeydi. Her zaman olduğu gibi azdırıcı sütyeniyle mutfakta geziniyordu. Bu görüntü Hep yaptığı gibi beni azdırmaya yeterli olmuştu. Harekete geçen sikimi pantolonda tutmak da zorlanıyordum. Hızlıca odama varıp Yeğenim Fadime hayaliyle 31 çektim. Göt düşüncesiyle deliriyordum. Azgınlıktan deliye dönmüştüm.

Yeğenim Fadime çok kötü etmişti beni. İstemese de harika amına koyacaktım. Kararı vermiştim. İsteyerek vermezse zorla sikecektim. Yeğenim Fadime her halükarda benim olacaktı. Mutfağa bulunduğu yere geçtim. Üzerinde sarı ateşli çooook sik kaldırıcı bir yelek giymişti. Üstüne doğru yanaştım. Fark ettirmeden bacağımı götüne dokundurdum. İlk başta anlamamıştı. 10 dakika geçmiş ya da geçmemişti. Yeğenim Fadime ile gülerek boğuşmaya çabalamaya başladım. Başlarda ben altta kalmıştım. Daha sonra sessizce üzerine çıktım. Sikimi amına yasladım. Yeğenim Fadime ve götü benim olacaktı. İçice abanmıştım. Sikişiyor gibiydik. Onu sikeceğimi anlamıştı. Kurtulmaya niyet etti. Kurtuluşu yoktu. Kaçmaya çabaladı. Götünü okşadım. Üstündekileri yırtmaya başladım. Mehmet sikme beni çığlıkları atıyordu. Tabi ki dinlemiyordum. Üstündekileri soyduğumda bir tek kırmızı dantelli iç çamaşarıyla duruyordu. Memelerini yalamaya çabalıyordum altımda kıvranırken. Debelenirken tam seks dolu şekildeydi. Boynunu öptükçe bir nebze rahatlamıştı. Kadınlığını parmaklıyordum. Yarağımı ağzına verdim. İstemese de sakso çektiriyordum. Biraz sonra kendisi de mutlu olmaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. İlk sikişmemizden beri düzenli olarak sevişiyoruz.




1 yorum:

  1. merhabalar ben efe ist dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki?? hele o kisi ile sohbet ederken zamanin nasil gectigini bile anliyamiyorsaniz.. ben böyle birimiyim? sana bagli bu eger sicakkanli neseli gülmeyi güldürmeyi seven biri isen bence denemeye deger pisman olmucaksin 0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil