17 Kasım 2015 Salı

Kardeşim Zehra götten sikişim

Merhaba, sizlere bugün Kardeşim Zehra ile çok zevkli bir şekilde sikiştiğimi açıklayacağım. Ben Mustafa 15 yaşında çok seksi ve seks hikayeleri okumayı seven bir kişiyim. Anlatacağım anal seks yaklaşık 4 sene kadar önce gerçekleşti. Sikim kalktığından itibaren Kardeşim Zehra ile doyasıya sikişmeyi arzuluyordum. Mükemmel kalçası ile beni sik diye bağırıyordu vücudu. Günlerden Cumartesiydi. Her zaman olduğu gibi azdırıcı elbisesiyle içerde dolanıyordu. Bu görüntü Yine beni azdırmaya yeterli olmuştu. Ayaklanan ufaklığı göstermemek de zorlanıyordum. Koşarak odama varıp Kardeşim Zehra hayaliyle çavuşu devirdim. Sikiş arzusuyla deliriyordum. Gözüm Dönmüştü.

Kardeşim Zehra fena azdırmıştı. İstemese de çok seksi amına sahip olacaktım. Kafaya Koymuştum. O istemese bile tecavüz edecektim. Kardeşim Zehra ne olursa olsun sikimi tadacaktı. Mutfağa yanına vardım. Üstünde sarı ateşli çooook azdırıcı bir blüz giymişti. Yanına doğru yaklaştım. Belli etmeden elimi memelerine dokundurdum. Hareketimi hissetmemişti. 10 dakika geçmiş ya da geçmemişti. Kardeşim Zehra ile şaka yollu güreşmeye çabalamaya başladım. İlk olarak çok kuvvet göstermedim. Sonra sessizce üstüne geçtim Sürtmeye başlamıştım. Kardeşim Zehra ve amı benim olacaktı. Üstüne doğru yüklendim iyice. Sanki sikiyordum. Yaptığımı hissetmişti. Altımdan kalkmaya çabaladı. Ne olursa olsun sikecektim. Altımda debelenmeye çabaladı. Memelerini sıktım. Üstündekileri yırtmaya başladım. Mustafa sikme beni çığlıkları atıyordu. Artık geri dönemezdim. Sütyenini çıkardığımda yalnızca pembe tangasıyla duruyordu. Memelerini öpmeye başlamıştım. Debelenirken aşırı seks dolu bir biçimdeydi. Amını okşadıkça az da olsa kendini bırakmıştı. Göt deliğini yalıyordum. Ufaklığı ağzına uzattım. Zorlayarak sakso çektiriyordum. Biraz sonra ikimiz de mutlu olmaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. İlk sikişmemizden beri her zaman sevişiyoruz.




1 yorum:

  1. selam ben 31 yaşında istanbulda yaşayan bekar bir erkegim ismim baran sex seven ve her türlü fantaziyi yaşayabilcek birbayanla evlenmeyi düşünüyorum ilgilenen bayanlar ararsanız sevinirim 0553 274 46 81 face: erotiksohbet@hotmail.com
    skype: fantasyworld34

    YanıtlaSil