31 Ocak 2016 Pazar

Komşum Ayris ile ateşli hikaye

Hepinize merhaba, sizlere bugün Komşum Ayris ile nasıl analdan sikiştiğimizi bahsedeceğim. Ben Anıl 28 yaşında seksi bakışlı ve çok abaza biriyim. Anlatacağım göt sikişi tam olarak 3 sene önce gerçekleşti. Uzun zamandır Komşum Ayris ile beraber olmayı hayalleri kuruyordum. Çok seksi memeleri ile beni sik diye bağırıyordu vücudu. Yanlış hatırlamıyorsam Pazardı. Her zaman olduğu gibi içini gösteren sütyeniyle evde dolaşıyordu. Bu hareketleri Yine sikimi harekete geçirmeye yetmişti. Harekete geçen sikimi pantolonda tutmak da güçlük çekiyordum. Hızlıca odama varıp Komşum Ayris hayaliyle 31 çektim. Am düşüncesiyle deliriyordum. Azgınlıktan deliye dönmüştüm.

Komşum Ayris çok kötü etmişti beni. İstemese de çok seksi amına koyacaktım. Kafaya Koymuştum. Rızasıyla olmazsa zorla sahip olacaktım. Komşum Ayris her şekilde siktiğim kızlar kervanına katılacaktı. Mutfağa yanına vardım. Üstünde yeşil içini gösteren çok güzel bir blüz vardı. Yakınına yanaştım. Sakince elimi götüne dokundurdum. Hareketimi fark etmemişti. 10 dakika kadar geçmişti. Komşum Ayris ile şaka yollu tartışmaya karar vermiştim. İlk olarak ben altta kalmıştım. Sonlara doğru yavaşça üzerine geçtim Sikimi amına yasladım. Komşum Ayris ve amı benim olacaktı. Üstüne doğru yüklendim iyice. Sikişiyor gibiydik. Sikimin kalktığını anlamıştı. Kurtulmaya çalıştı. Ne olursa olsun sikecektim. Kaçmaya çalıştı. Memelerini sıktım. Sütyenini zorluyordum. Anıl yapma çığlıkları atıyordu. Dediklerini umursamıyordum. Üstündekileri çıkardığımda bir tek sarı kilotuyla duruyordu. Boynunu yalamaya başlamıştım. Çırpınırken çok sikilmelik şekildeydi. Memelerini okşadıkça az da olsa rahatlamıştı. Amını okşuyordum. Ufaklığı diline götürdüm. İstemese de ağzına verdim. Bir süre o da zevk almaya başlamıştı. zevk almaya başlamıştı. Siktiğimden beri her gün sikiyorum.




1 yorum:

  1. BEN OKAN-531-619-12-65-İSTANBULDA CİDDİ REEL GÜRÜŞMEK İSTİYEN 30 VE 50 YAŞ ARASI EVLİ DUL KİLOLU ŞİŞMAN TOMBUL MATURE MİLF OLGUN BAYANLARI BEKLERİM BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART 05316191265 NO ÖZELE AÇIK TERCİHİM İSTANBUL
    NOT:TEKİM 30 VE 50 YAŞ ARASI EVLİÇİFTLERE DENEYİMLİ AKTİF OLARAK EŞLİK EDERİM 531 619 12 65 NO ÖZELE AÇIK GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ LÜTFEN CİDDİ GÜRÜŞMEK İSTİYENLER ARASIN (GEY VE PASİFLER RAHATSIZ ETMESİNLER)
    SAYGILARIMLA OKAN BEN
    5316191265 NO ÖZELE AÇIK okan5316191265ist@gmail.com

    YanıtlaSil